Mikä on akvarellikynä?

Tarvitsetko laadukkaita taidetarvikkeita harrastuksiin? Haluatko kehittää akvarellimaalauksen tekniikkaasi, värisilmääsi tai taiteellista ilmaisuasi? Onko piirtäminen teidän perheen lasten suosiossa? Etsitpä laadukkaita taidetta tarvikkeita harrastajille ja ammattilaisille, harkitse ammattimaisia akvarellikynät. Päästä luovuus valloilleen.

Minkälaisia värikyniä on olemassa?

Värikyniä on kolmenlaisia: akvarellivärikyniä eli vesiliukoisia, pastellivärikyniä sekä ei-vesiliukoisia.

Mikä on akvarellikynä?

Akvarellikynät ovat voimakaspigmenttisiä värikyniä, jotka veden kanssaan sekoittuessaan muodostavat mustemaisen, vivahteikkaan värin. Ne ovat yksi akvarellivärien muoto, joka on todella suosittu. Taiteilijalaatuisten ammattilaatuinen akvarellikynien ehdoton laatuvaatimus on ehdottoman hyvä valonkesto, mutta niillä saa aikaiseksi myös yksityiskohtaista ja tarkkaa piirtojälkeä.

Katso myös: Akvarellikynän ominaisuudet ja käyttö

Yleensä akvarellikynissä vesiliukoisuusaste on noin 60 % luokkaa, mutta jotkussa sarjoissa löytyy värikyniä vielä isomallakin asteella. Akvarellikynät ovat erittäin valonkestävät ja helposti levittyvät. Akvarelliynät eivät sisällä öljyä tai rasvaa. Kynät voi teroittaa joko veitsellä tai teroittimella. Koska ne ovat äärimmäisen teräväksi teroittuvat ja ergonomisesti käteen istuvat värikynät, ne sopivat hyvin myös pienimpienkin yksityiskohtien tekemiseen. Lyijy kestää muodonmuutoksia.

Akvarellivärikynät sopivat sekä värittämiseen että akvarellimaalauksiin. Akvarellimaalauksessa levitetään ohuita kerroksia vesiliukoista akvarellimaalia paperille. Nämä kynät sopivat täydellisesti yksityiskohtiin pirtaminseen akvarellimaalauksessa. Koska akvarellikynät ovat vesiliukoisia, niillä voi luoda aivan erilaisia hienoja vaikutuksia ja ainutlaatuinia häivytyslinjoja. Käytetään ilman vetta tai värejä voi sekoittaa keskenään kostutetun siveltimen avulla. Kun käytetään veden kanssa, piirtojälki muuttuu vesivärimäiseksi. Väri levitetään kuivana ja sen jälkeen herätetään värit eloon veteen kastetulla siveltimellä, joka luo vesiväriefektiä.

Kuivuttuaan vedenpitävä. Hyvä akvarellikynä piirtää intensiivistä väriä. Vaikka akvarellikynässä on erinomainen värivoima ja värit ovat kirkkaat ne kuitenkin ovat helposti pestävissä pois useimmista tekstiileistä. Akvarellikynät myös sopivat erilaisten värityskirjojen värittämiseen.

Mondeluz akvarellikynät.

Mondeluz akvarellikyniä ovat maailman parhaat. Mondeluz akvarellikynissä on erinomainen värit ja värien puhtaus ja valon pysyvyys. Paljon eri sävyjä ja hyvä pigmentti väreissä. Mondeluz-akvarellikyniä voit käyttää niin kuiva- kuin märkätyöskentelyssäkin, sillä korkeapigmenttinen väri säilyy elävänä sekä väritettynä että maalattuna. Nämä amattilaisen värikynät ovat erittäin valonkestävät, peittää upeasti ja niissä on uniikki koostumus, joka aikaansaa pehmeää piirtojälkeä. Monipuolisuudessaan vertaansa vaille. Akvarellikynällä piirrettyjä linjoja on mahdollista levittää märällä siveltimellä, jolloin voi luoda hienoja vaikutuksia. Käyttö kuivana tai veden kanssa. Voit sekoittaa värejä keskenään. Näin voidaan piirroksille luoda rajaton määrä erilaisia hienoa värisävyjä ja ainutlaatuisia vivahteita. Paras valinta muotokuvien ja maisemien piirtämiseen sekä luonnon ja eläinten ikuistamiseen. Sopii myös yksityiskohtien korostamiseen perinteiseen akvarellimaalaukseen. Akvarellikynät on valmistettu luonnonpuusta ja laadukasta vesiliukoista pigmenttiä. Se peittää mahtavasti ja levittyy kuin unelma! Nämä kynät tarjoavat todella ainutlaatuisia mahdollisuuksia luoda kauniita taideteoksia. KOH-I-NOOR Mondeluz akvarellikynät ovat ammattitaiteilijatason tuotteita. Jos haet terävämpää ja tarkempaa piirtojälkeä, valitse Mondeluz-sarjan kynä.

KOH-I-NOOR Mondeluz on monien ammattitaiteilijoiden valinta. Näillä laadukkailla akvarellikynillä saat värityksiisi ja piirroksiisi aivan uudenlaista eloa. Ne sopivat ammattitaiteilijoille ja kuvittajille. Se on hieno lahja ystävälle tai lapsille. Kynät ja värityskirja on aina hyvä lahja. Saatavilla 12, 24, 36 ja 72 kynän lajitelmat moderneissa tyylikkäässä peltirasioissa ja pahvirasioissa. Voit myös ostaa akvarellikynät minkä värin tahansa kappaleina. Löydät laajan valikoiman akvarellikyniä verkkokaupastamme.

Värikynät valmistetaan Europassa tiukkojen eurooppalaisten standartien mukaisesti. Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja ehdottoman myrkyttömiä.

Jos olet kiinnostunut löytämään tosi laadukkat akvarellikynät, KOH-I-NOOR HARDTMUTH on tuonut sinulle laajan valikoiman tarkistettuja tuotteita ja paras mahdollinen laatu. Jos pidät koostumuksesta ja sekoittuvuudesta, mutta pidät särmikkäämmästä ja täsmällisemmästä piirustustyylistä, KOH-I-NOOR Mondeluz-akvarellikynä on sinun valintasi. Eivät ole halvin valinta, mutta ovat kyllä jokaisen euron arvoiset. Toivomme, että Mondeluz akvarellikynin laatu tyydyttää sinua.