Värikynät

Akryylille sopivat siveltimet

Mitä ja millaisia niiden pitäisi olla? Akryylimaaleilla voidaan maalata eri pinnoille. Millaisia ​​siveltimiä kannattaa käyttää paperille maalaamiseen? Ja soveltuvatko tähän siveltimet, joilla maalasit akryylillä kankaalle? Millaisia akryylille sopivat siveltimet on olemassa?

lisätietoja akryylille sopivasta siveltimistä

Miten valita sopivat värikynät lapselle?

Piirtäminen on yksi lasten suosikki harrastuksista, mikä on erittäin hyvä heidän kehityksen kannalta. Visuaalinen toiminta on erittäin tärkeää lapsen hienomotoristen taitojen ja hänen mielikuvituksensa kehittymiselle. Jotta piirtäminen olisi mielenkiintoista ja mahdollisimman hyödyllistä, sinun on valittava lapsellesi hyvät työkalut: puu-, muovi-, vaha-, akvarelli- tai pastellikynät.

lisätietoja värikynästä

Akvarellikynän ominaisuudet ja käyttö

Värikynien valikoima on niin laaja, että aloittelijan on usein hyvin vaikea päättää, mitä värikyniä alunperin tarvitaan. Monet taide mestarit, joita haluaa jäljitellä, ovat jo lisänneet akvarellikynät suosikkimateriaaliensa arsenaaliin. Mitä sinun tulee tietää akvarellikynistä?

lisää värikynästä

Mikä on akvarellikynä?

Haluatko kehittää akvarellimaalauksen tekniikkaasi, värisilmääsi tai taiteellista ilmaisuasi? Akvarellikynät ovat voimakaspigmenttisiä värikyniä, jotka veden kanssaan sekoittuessaan muodostavat mustemaisen, vivahteikkaan värin. Ne ovat yksi akvarellivärien muoto, joka on todella suosittu.

lisää akvarellikynästä

Mitä antaa lahjaksi lapselle?

Lahja lapselle on aina ihana asia. Monet lapset rakastavat piirtämistä. Värikynälajitelma on aina hyvä lahja piirtämistä rakastavalle lapselle. Esittele lapsi piirtämiseen ja anna hänelle hyviä työkaluja: laadukaita värikynät, värityskirja, kirkas maalit ja hyvät harjat.

lisää lahjasta lapselle

Akryylimaalit piirtämiseen

Akryyli on pigmenttipohjainen maali ja sideaineena vesi-akryylidispersio. Jos tahdot maalista paksumpaa, kiiltävämpää tai mattapintaisempaa, voit käyttää akryylimaalausainetta. Akryyli on palautumaton kalvoa muodostava maali. Kuivumisen jälkeen sitä ei voi liuottaa. Samalla maalikerros on riittävän joustava, jotta se ei halkeile impasto-tekniikalla työskennellessä.

lisää akryylimaaleilla piirtämiseesta